get Flash Player Installer le plugin Flash pour profiter pleinement de notre site. Vous pouvez le télécharger gratuitement en cliquant ici.
Installeer de Flash plugin om ten volle van onze website te genieten. U kan hem hier gratis downloaden.

De bedoeling van deze site is de pers en de spelers van het toerisme gratis promofoto's van Wallonië ter beschikking te stellen.

Als u akkoord gaat met onze voorwaarden « Wettelijke vermeldingen », verzoeken wij u om uw inschrijvingsaanvraag in te voeren met een klik op « Ik registreer mij ». Wij laten u met een e-mail weten of uw aanvraag al dan niet aanvaard is. Is het antwoord positief, dan kan u daarna onze beeldenbank raadplegen en de foto's die u interesseren, downloaden. Wij wilden u vragen om voordien een bezoekje te brengen aan onze presentatiepagina met enkele nuttige inlichtingen en bijkomende uitleg.

Als u al ingeschreven bent, dan moet u enkel uw e-mailadres en uw paswoord hierboven invullen: de deuren van de fototheek van Wallonië België Toerisme gaan voor u open!

Per thema, per regio of per plaats... wij hopen dat de zoekinstrumenten die u aangeboden krijgt, u vlot, aangenaam en efficiënt door onze site zullen leiden. U zal ook merken dat een zelfde beeld in verschillende groottes kan gedownload worden (naargelang van uw behoeften).

Opgelet: het downloaden van de foto's die u selecteerde (in uw mandje) kan sneller of trager gaan naargelang van de omvang van uw mandje en van de prestaties van uw computer.

U weet niet meer welke beelden u al heeft gedownload tijdens een vorig bezoek? Geen probleem, u kan steeds een kijkje nemen in uw persoonlijke « historiek ». Gewoon even klikken en u krijgt de volledige lijst van de foto's die u eerder al selecteerde, met de datum waarop u ze heeft gedownload, op uw scherm.

Wij wensen u een aangename en vruchtbare zoektocht op onze site

De fototheek ploeg